with love

Tack alla för alla underbara presenter! Har haft en underbar födelsedag, jag tror jag klarade tentan och jag har haft ett roligt kalas med massa fina presenter! Den här veckan var kanon helt enkelt! Det blir ju inte sämre av att vi om 4 timmar sitter på ett plan till Korfu. Skulle velat plocka med mig hela familjen egentligen, men det ska bli jätteskönt att ha en hel vecka med jerry med utan massa måsten och vardagssysslor.

I soffan ligger en jättevacker pläd nu som jag ska mysa med i vinter. På armen sitter ett helt fantastisk armband med minnen från de allra bästa. I skåpet står ett förträffligt romantiskt tårtfat brevid en snyggsnygg salladsskål.

Dessutom har jag fina halsband från Malin och fam. Rånevik som jag ska stila med i höst.

Glassmaskinen från mamma var... absolut roligaste presenten någonsin och vilken god glass det blev! Där har jag ett roligt nöje i höst... och kanske lite hälsofarligt :-)

Nu ska min älskling packa klart, vi ska äta något och jag ska försöka få tag på söta mormor som inte svarar. Sen bär det av! Hörs om en vecka...

With love, Emelie

11-kaffe

Vad tror ni om det här till 11-kaffet på lördag? och så bullarna jag bakar nu såklart...

Funderar på en chokladkolapaj och jordgubbscheesecakemuffins till fikat på lördag? Det ser gott ut på bild, men frågan är hur det blir när jag är klar? haha

på dan imorn kommer malin och emelie och firar mig med pizza haha
och så mamma och pappa och jerry med fika på kvällen. Fast de får nöja sig med bullar, det blir ju mer på lördag och jag måste verkligen ta tag i att plugga nu... (blä blä blä blä blä blä bajs)

varma bullar med kall mjölk.

Hahaha det gick visst inte så bra med en ny blogg. Kommer aldrig ihåg att skriva, det är mycket roligare att läsa andras!

Igår var jag i Skövde. Hamnade på fel tåg upp så jag fick ta taxi ut till Knista konferenscenter. Tjusigt! Stora golfbanor och vackra gamla hus och vilken mat! Kalvfärsbiffar och rödvinssås yummie! Jag var uppe som studentambassadör för Göteborgs universitet för Mission 24. Carro och Hanna är superproffsiga så det går alltid bra när de är med. Jag behövde inte säga så mycket =) Jag och Carro åt dessutom en superb middag- pannkakor med glass :)


Knista hotell och konferens

Jag fick mina grejer med, tröjor, usb minne mfl. men framför allt en väska. Passade bra. Den har jag har nu har börjat gå sönder (på samma ställe som den gamla) så jag funderar på att gå tillbaka med den. Älskar Friis & co, men det verkar inte vara någon vidare kvalité!? Det är dyra väskor för att inte håller mer än några månader...

Idag är jag hemma och pluggar. Har en gräslig omtenta på fredag (ångest). Fast jag passar på att baka bullar med. De borde nog snart ha jäst klart när jag tänker på det...

och imorn... fyller jag år!!!
på lördag åker jag och jerry till grekland... och på söndag har vi varit tillsammans i 3 år. De bästa åren!

Det blir en härlig avslutning på sommaren! =)

just another try

yes. då är jag igång igen. 3dje bloggen. ett nytt försök. kanske håller det längre än de vanliga veckorna, kanske inte.
men ändå.
en nystart. fräscht.

och som vanligt, allt ska vara positivt.
positivt i bemärkelsen att man bara skriver om saker som får en att verka tiptop. roliga saker, eller sådant man är arg på. men knappast det som gör en ledsen. sådant göms i en dagbok långt under kudden.

så. vad hur när varför? sen sist? ja ni. mycket. men ändå inte.

slank in på ett bananskal på U2 i helgen. (tack malin!) inte mitt favoritband, men bra live. scenen var maffig! allt var proffsigt. och det som fick allting att ändå vara trovärdigt var budskapet om fred. desmund tutu som höll tal på storbildskärmarna så att det kändes som att han pratade till mig. och jag tog åt mig.

idag är det tvättdag. sen kommer malin och andreas hit på middag.

dagens avsnitt av beverly hills är slut och det är bara ett avsnitt kvar på säsongen. jag måste skaffa nästa. har aldrig haft en större crush på dylan mckay än nu. tur att man får drömma...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0