Månskenet...


Åh, vänta. ska visa vilket fint månsken det var jag skrev om med. Tyvärr lyckades jag inte hålla kameran helt still. Skulle behövt ett stativ.




Brandlarm & utryckning

Yo!
Inte för att jag har tid, men ändå. Jag är inte den som kan stressa :)

Lämnade in uppsatsen på skolan imorse. Gött!

Fick hoppa in och vicka efter det på en förskola! Har inte jobbat med så små barn på flera år. Det var stundvis riktigt roligt, fast inte lika kul att vi lyckades sätta igång brandlarmet när vi skulle tina bröd. Hela skolan fick utrymma och det kom rökdykare för att titta på vår micro som rök så in i norden. Jag luktar rätt... bränt just nu :)

I fredags var det party party med Jerrys släkt och deras vänner. Bra hålligång och riktigt roligt!

Lördagen blev lugnare. Vi shoppade loss på allum under dagen och såg Eurovision på kvällen. (Första gången jag tycker att rätt låt vann!)

På kvällen igår fick jag träffa världens sötaste, mjukaste och finaste Fiona. Blev kär vid första ögonkastet. <3 Jag är säker på att vi kommer bli riktigt bra vänner framöver :)

Nu- fotbollsträning! Bussen går om en kvart. Hurry curry!


Månsken över sjön

Nu har vi klarat av ett besök på sjukhuset med mormor och allt har gått bra! Känns skönt. Blev lite nervös imorse när vi fastnade i köerna, men vi hann fram ordentligt ändå. Kör ju aldrig bil på morgonen annars och har nog inte riktigt fattat förrän nu vilka enorma köer det är till tunneln varje dag. Galet. Hoppas det blir bättre med den nya förbindelsen!

Det är mysigt att bo hos mormor. Det är så otroligt tyst här ute på landet. Knappt en bil som åker förbi. Inatt var vi uppe och tittade på månen. Den är full och speglade rakt ned i sjön. Otroligt vackert! Har börjat på en ny bok och har inte läst så mycket som igår kväll på väldigt länge. Här finns inte mycket annat att göra och det är gudomligt avkopplande...

Nu har vi ätit lunch och jag ska försöka skriva det sista på projektarbetet. Fick bra kritik på handledningen igår så behöver nog inte skriva så mycket mer. Skönt! Ska skynda mig att bli klar så slipper jag sitta i helgen =)

Nu ska jag plugga lite till.
Tjingeling!

Härlig Seger!



Vi vann! Efter 2 väldigt snopna insläppta mål redan den första minuten så gaskade vi upp oss och kom igen! 5-3 slutade matchen och vi hade mycket bättre spel än de andra. Nu ser tabellen ut såhär:

FC Allstars
PwC Ladies
Melitta FC
BK Knäskada
Flax Flax
Engelska Gymnasiet
Kollision
Rävligan
6
6
6
6
6
6
6
6
5
4
4
3
3
2
1
0
1
0
0
1
1
1
0
0
0
2
2
2
2
3
5
6
17
23
15
18
15
21
4
2
-
-
-
-
-
-
-
-
5
7
3
11
15
14
21
39
16
12
12
10
10
7
3
0
p
p
p
p
p
p
p
p

Vi ligger 4 nu och bättre ska det bli! =)

Har drömt hela natten att jag spelat fotboll. Var tröttade när jag vaknade än när jag la mig :) Sover så dåligt efter matcher och träningar. Har ett knä som är överansträngt (tror jag?) och som alltid gör ont natten/dagen efter.

Nu ska jag snart in till stan för min handledning. Är lite nervös för vad läraren kommer säga. Hoppas hon inte tycker det är helt värdelöst, orkar inte skriva om för mycket! 

Sen drar jag upp till mormor. Ska bli mysigt att bo där några dagar! Hoppas bara allt går bra.


Håller tummarna för fint väder! Då ska jag försöka få solat lite i mormors trädgård =)



Mormor



Nu ska jag snart packa väskan och ge mig i väg för att spela fotboll på Heden. BK Knäskada-Engelska Gymnasiet. Jag är nervös, som alltid. Jag MÅSTE sluta katastroftänka.

Imorgon ska jag på handledning vid 12 och sen ska jag hem till Lerum för att hämta mammas bil. Sen ska jag och bilen åka upp till mormor och bo där tills på fredag.

Kanske får med mig mammas mobila bredband upp, vi får se.

See ya!


Lästen

Jag blir tokig på att tangenten "v" måste tryckas ned mycket hårdare än alla andra på skrivbordet. Det får till följd att "v" fattas lite varstans i min uppsats och jag måste gå tillbaka och rätta. Som att det inte är jobbigt nog även när tangenterna funkar som de ska!? Morr.

Dessutom vill den rätta mig på de mest underliga sätt. Om jag skriver t.ex. "Eleven bör förstå det den läst". Så vill datorn rätta till bestämd form "det den lästen". Lästen? En ny form uppfunnen av Office tro?

Somnade på bussen...


Har vaktat ett prov nu på morgonen och kom precis hem. Ska sätta mig och plugga strax men måste ha nåt att äta först. Varför ska det vara så jobbigt att laga mat?? Somnade på bussen hem och skulle helst vilja sjunka ner i soffan och fortsätta med det :) Tur att jag vaknade innan jag skulle av. Det är inte långt att gå från ändhållplatsen, men det är inte kul när det regnar. Det har hänt förr om man säger så... :)


vasaplatsen förra veckan när det var fint väder...
var tog sommaren vägen??


Utmaning :)

Jill utmanade på sin blogg så why not åk flott =)
Orkar inte plugga mer just nu ändå. Har varit sjukt effektiv idag. Pluggat 9-16 utan uppehåll och har haft en paus sen dess för att äta och städa lite. Har skrivit sisådär 8 sidor idag! Det är väl duktigt? Blev ingen fotbollsträning idag så nu väntar jag på att Jerry ska komma hem.

Tio första
  
Första bästa kompis: Malin (alltid!)
Första bil: har aldrig haft någon =(
Första husdjur: Grodyngel? =)
Första semester: Förutom sommarstugan så var det väl Danmark kanske?
Första jobb: Smakprovsutdelare på ICA i Frölunda
Första köpta skiva: Roxette
Första riktiga kärlek: Oj. Första pojkvännen hette Daniel
Första piercing: Öronen
Första konsert: Öh. Bryan Adams? Destiny's Child?

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: en drink 
Senaste bilfärd: I går kväll Lerum-Jonsered
Senaste filmen du såg: Prince of Percia på bio i lördags
Senaste ringda telefonsamtal: Chefen
Senaste bubbelbadet: I USA tror jag. Det var ett tag sedan!
Senaste spelade cd: Rhianna
Senaste kyss: Jerry
Senaste gången du grät: Nån gång förra veckan kanske?
Senaste måltiden: Kycklingsallad till lunch

Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nja. På sätt och vis.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fastnat med blicken i någons urringning: Yes
Fått ditt hjärta krossat: Ja det med.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Japp
Tre val
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad, alla gånger.

174 p


Jag har tagit 174 högskolepoäng nu. Om 6 poäng har jag sommarlov. Tänk att 6 ynka poäng kan vara en så liten uppsats. Tänk att en så liten uppsats kan skapa så mycket prestationsångest och vånda.

Jag kunde jobbat hela dagen idag. Istället sitter jag här med datorn i knät och försöker skapa en uppsats av all information jag skrapat fram. Inte det lättaste vill jag lova. En dag som denna hade jag hellre stått i Saluhallen och sålt kalkon. Så känns det inte ofta.

Helgen var härlig! Efter jobbet i lördags åkte vi till Härlanda tjärn och grillade och solade och senare på källen såg vi Prince of Percia på bio. Helt okej! Jag gillade slutet :)

Igår var jag hemma hos mor & far och solade, läste och tog en sväng upp till farmor och hälsade på. Trevligt!


gänget vid härlanda tjärn

Jag tog massa fina bilder, men insåg nu när jag förde över till datorn att jag lyckats radera några. Klantigt! =/


Långsamt


Shoot me?





Mission 24



så bra det kan bli =)


Kalleboll




Kalleboll, (eng. Calvinball), är en sport som Kalle och Hobbe spelar. Kalleboll är skapat som motpol till alla nuvarande sporter. Kalle anser nämligen att sporter är för hårt styrda av regler varför Kalleboll har en minst sagt dynamisk regelbok. Det finns en huvudregel som aldrig får ändras eller ifrågasättas: Alla spelare måste bära en Kalleboll-mask, som kan liknas vid en tvättbjörnsmask. Spelare i Kalleboll kan när som helst under spelets gång skapa en ny regel och välja om motspelarna ska få kännedom om regeln eller inte. En annan viktig komponent i Kalleboll är att samma regel inte får användas två gånger.

Jag vill spela! =)

Svar på tal




Jeep

Måste bara visa vilken bil jag blev upphämtad i, efter matchen i tisdags (som vi förresten vann med 1-0 trots att det andra laget filmade hela matchen och domarn inte tog ett steg från mittcirkeln).

Nåväl, Robban och Jerry hämtade i alla fall upp mig i Partille sen. Och jag fick åka den här hem :) Coolt.





Snodde bilderna från Robbans facebook. Det gör nog inget. Det är ju inte som att hela världen läser min blogg direkt :)

Cc- ovän av ordning

Efter promenad i regnet och en pizza så sitter vi nu här på victoria och slösurfar. Har fått lite tips om svensklärare av Hanna och Carro som förhoppningsvis vill svara på lite mail om mitt projekt. Pedagogenbiblioteket får vänta på mig tills imorgon.

Jag tycker annars att ni ska kolla in Carros blogg. Hon är en ovän av ordning hon. Också sitter hon här breve =)


A walk of surprises

Sitter på Victoriagatan med Hanna och Carro och jobbar med mission 24 =)
11 studenter av 30 dök upp. Men de som är här är engagerade! =)
Tyvärr verkar vi få problem med logi av studenterna under natten.

Efter en mycket god thai-lunch tog jag en promenad upp till Humanisten i värmen och konstaterade att jag fått VG på språkhistoriatentan. (Surprise 2) Woho! Det känns oväntat, overkligt och helt galet skönt.

På vägen tillbaka köpte jag plåster mot mitt skoskav på pressbyrån. Plastplåster som inte sitter kvar. För 34:- Dyrt!? (Surprise 2) Köpte nya rödrandiga seglarskor igår och har världens skavsår på hälen =(

Utanför Pressbyrån mötte jag Malin och Emma (Surprise 3) som hade varit och fikat. Trevligt!

Jag gick vidare tillbaka mot Victoria och vem möter jag i nästa korsning om inte Stoffe! (Surprise 4) Det var inte igår! Men roligt =) För sisådär 5 år sedan var jag ihop med Stoffe i typ ett halvår innan han övergav mig för att dra till Australien istället. Så kan det gå! Tur att jag hittade Jerry istället, my love! =) 

Now, back to work! och sen en liten tur till pedagogen för läroplansletning.

Be there!



Jobbat, pluggat och nu dags att byta om!

BK Knäskada-Melitta 21:15 Heden. Be there! =)



haha hittade bilderna från webcamen! fast nu har jag glömt hur man öppnar den igen... :)

Ska hinna ringa pappa och Carro med kom jag på. Shit vad bråttom jag fick nu! Aaaa...

Fotboll

Soft dag på jobbet.

Nu iväg och lira fotboll =) Blev inget förra veckan så ska bli kul!



De pratar förlovningsringar i Förkväll just nu. Sådana som kronprinsessan skulle kunna ha. Men vi vanliga människor då? Flera hundra tusen för en ring... lär aldrig hända mig i alla fall (fast det gör mig verkligen inget, hade hellre sålt den och lagt pengarna på annat =)

Rasmus Seebach

Har en ny favorit i Natteravn av Rasmus Seebach, men eftersom jag inte hittar nån riktig video till den på youtube och den inte finns på spotify så får ni en annan låt av honom här :)


Grillgrillgrill

Grillfesten igår var lyckad :)
Hamburgare, dans och dödslyft is what makes a night.

Såg Alfie när vi kom hem. Jude Law är snygg.


killar grillar


Emelie jr ;)


the man, the myth, ydre!


dödslyftet!

Nu. Pizza, Promenad & Fotboll.


Grillfest

Igår: grekrestaurang och Robin Hood (Jättebra!)

Idag: Grillfest

Nu: snabbt in i duschen!! Vad ska jag ha på mig??


riktigt så här stor grill tror jag inte att de har =) men vem vet?


Robin Hood

Finbesök och fika imorse och sen middag hos svärföräldrarna.

IFK-Örebro. 0-0 på ett kallt Ullevi. Suck!

Imorgon jobbar jag i Saluhallen 8-18:30. Sen restaurang (nån som ligger nära Biopalatset, men vilken?)

och sen ska Andreas, Chris, Jerry & jag se Robin Hood =)



Borde verkligen lägga mig nu. Är förkyld och ska orka jobba långdag imorn, bion är inte slut förrän vid halv tolv och sen upp och jobba igen kl 8 på lördag. Gäsp!

Tänk om.

Tänk om. Tänk om man efter sin död fick välja tre val man gjort i livet och sen leva om livet tre gånger med ändringarna. Tänk om man efter det fick välja vilket liv man tyckte bäst om och stanna i det. Tänk om det är så?
Tänk om man fick veta hur livet skulle bli innan man gjorde sina val.



I think I'm just words. You choose what you want to be.



Lördags

Lovade bilder från helgen med, ja. So here goes:


snodde två av korten från Emelie (aka Alien) eftersom mina kort inte blev så bra :)


Beverly Hills 90210

Vaknade imorse med ont i halsen och en tvättid som var tvungen att användas till max. 

Så nu har jag unnat mig det här:


3 avsnitt och en smoothie senare... kanske skulle börja plugga?

Om jag pluggar ordentligt i tre timmar så får jag se ett avsnitt till. Deal? Deal!


Avkoppling

Ska jobba fre,lör,mån,tis,ons och tar därför välförtjänt ledigt imorgon! Woho! Ska bli så skönt så skönt. Fast jag ska plugga såklart, men inte överdrivet mycket =)


Bear i gräset på Roskilde -07

Avkoppling!

0-0 efter filmning

Helgen blev bra bra bra. Förfest hos Malin & David i lördags och så utågång. (bilder kommer senare)
Söndagen var det först fika hos mor & far och sen grillning hos Anna & Magnus med ett stort gäng (och två superhärliga bebisar) och så hockey på det.

Igår var det inte lika kul när vi spelade 0-0 mot gais. Var inte måttligt arg när vi åkte hem. Jävla domare som dömde bort vårt mål i slutet!!! Och jävla gaisare till att filma matchen igenom! Är fortfarande arg.

Roligare för Jessica som alltid lyckas nästla sig in överallt och fick träffat Hysén, Wernbloom och Lund efter matchen. Fast inget väger ju upp en förlust.

Idag har det varit grupparbete på förmiddagen och nu är jag i Lerum och umgås med mamma =)


Äntligen lördagkväll!

  • IFK vann med 4-0
  • Tentan är gjord (fast det kan ha gått hur som helst)
  • Jobbat klart för idag

Nu tar jag helg! Blir nog en sväng på stan ikväll med fina vänner! =)

Imorgon är vi bjudna på grillning hos Magnus och Anna om det blir fint väder. Hoppas! Ser fram emot Annas rabarberpaj :)


IFK-AIK

Nu skiter jag i pluggandet och drar in till stan för att kolla IFK-AIK istället. Vi MÅSTE vinna idag! Annars vet jag inte vad jag gör... då blir jag gaisare eller nåt (o hemska tanke!) Även om jag vill att vi ska vinna varje match så hade det varit extra surt att förlora mot AIK. Finns inget värre lag!

Tydligen får vi stifta bekantskap med en ny kille ikväll med. Hoppas att han får en bra start! =)

Verkar som att solen kommer skina på Gamla Ullevi ikväll i alla fall =) 

sömn

Har kommit på ytterligare en nackdel med att jag har svårt att sova på nätterna (i perioder, tex. just nu). Förutom att jag går runt i nån sorts bubbla på dagarna, så somnar jag så fort jag ska sätta mig och plugga. Det kanske är det jag borde göra på nätterna istället?


Ironic

Kännas lite konstigt att ha gått upp 6 för att jobba och en vara hemma vid 10 igen. Det är inga drömtider du får som vikarie alltid...

Fast det är ju bra att jag kom upp tidigt idag så att jag kan plugga inför tentan imorn (shoot me!)

Vädret ute är helt underbart och jag förbannar den människa som byggde den här lägenheten utan balkong.

Ikväll är det IFK-AIK och jag är inte det minsta nervös (men jag är bra på att ljuga)

Ironi: Jag har hittat webcamen! kan ta massa roliga bilder med mängder med inställningar. Men! Nu hittar jag inte var bilderna sparas :)

och just därför blir dagens låt....



Biljetter

  • Biljetter till Green day 5/6 check!
  • Biljetter till GAIS-IFK 10/5 check!
  • Biljetter till Winnerbäck 16/7 check!
  • Biljetter till Siesta! inte check. (hur ska jag få råd? så snart! =S)
  • Biljetter till Metal Town inte check. (men långt kvar, kanske kan gå nästa månad? fast dyrt!)
  • Biljetter till Roskilde inte check (kommer inte gå i år =/)
  • Biljetter till En mor till salu (Falkenberg) inte check (vet inte när än)

Så mycket jag vill göra! Ååh längtar efter ett riktigt jobb med en okej lön!! =)

Nu har jag gjort fem matlådor med korvstroganoff! Undrar om de kommer bli uppätna eller om vi hinner tröttna? :) och så har jag plockat vitsippor som står på bordet!! Fint!! =)


Pyjamas is the shit

Haha Carro läste igenom listan med knasigheter och skrattade åt att jag kryssat i "pyjamas på offentlig plats".  Särskilt eftersom vi varit på pyjamasparty på kåren i Skövde tillsammans för 2-3 årsedan och redan på eftermiddagen knallat runt på stan i pyjamas. Efter partyt gick vi dessutom på McDonalds iförda pyjamas mitt i natten hela gänget. Det roliga var att det hade jag glömt av! Så jag kryssade helt sonika i det eftersom jag bland annat åkt till skolan (universitetet) i pyjamas, med ett regnställ över, en ruggig höstdag. Samt en sommardag för ett antal år sedan åkt och handlat frukost i pyjamas.

Jag gillar pyjamas!

(Bör kanske tilläggas att jag varit på väg att åka till skolan i pyjamasbyxor fler gånger, men upptäckt mitt misstag när jag satt mig på cykeln. Var otroligt morgontrött under högstadiet/gymnasiet. Men kan inte komma på annat än att jag då gick in och bytte byxor... Eller är det någon som sett mig i det? Hmm.)

Nu är det visst dags för att plugga till tentan igen. Kan man sitta ute tro? Kan jag med att sno grannens uteplats? Ohyes.

på våren vill jag inte...


blåsippor vid ingetorpssjön

nu på våren vill jag göra annat än att sitta inne och plugga. allt annat.

knasigheter

Skamligheter

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

Erfarenheter

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har suttit i en polisbil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har ätit sushi.

knäppt


Tonfisksallad

Emelie äter en hemmagjord tonfisksallad. Den kunde varit godare.

Det regnar ute.

Försöker ställa in mig på att ta det lugnt på tentan på fre. Det kommer bli omtenta även om jag inte vill det. (Panik! Måste plugga! Det har aldrig varit svårare...)

Ikväll är det match. 20.55 Heden

intressant läsning? ;)

PM

Åh vad mycket att göra!

Jobbat till 18.30 idag, fotbollsträning 19-20.30 och nu (efter att ha sett hollowoodfruar) är det dags att skriva klart ett PM som ska vara inne idag. det går... sådär. Det vill inte bli en sida. Undrar hur noga det är? Det är ju bara ett PM...

Imorgon är det skola, plugg och sen match mot serieledarna 20:55.

Men helgen var superduper!
Cortegen sågs från uteserveringen på Evas Paley med massa härligt folk.
Lördagen var full med shopping och kvällen avslutades med restaurangbesök med Malin och David.
På söndagen var vi hos mormor och grejade i trädgården, solade och fikade. <3

Alla helger borde vara såhär =)

RSS 2.0