Designa din blogg!

Som ni kanske ser (hoppas jag!) har jag suttit och pillat lite med designen i bloggen under eftermiddagen. Vill du göra likdant? Kolla in den här grymma bloggen.
Där står ALLT om design :-)

www.designadinblogg.se

Det är kul när det funkar, men det är pilligt!

...och jag har inte fått pluggat nåt idag heller nej... suck! Var är motivationen? Jag måste ha tappat den nånstans på vägen...

Diskriminerande gubbe!

Läste precis min kompis Sofie's blogg www.lysvret.blogg.se om hur en arg italienare skällt ut henne i tvättstugan. Tänk vad mycket tid folk lägger ner på att vara arga och störa sig på andra, hur orkar de!?

Förra veckan så slängde jag i en tvätt med skor. Bara gamla gympadojor som behövde lite uppfräshning. Så när jag kommer upp igen från tvättstugan så ligger det en lapp i brevinkastet.

"Regler för tvättstugan"
Du får inte tvätta på söndagar, du ska städa efter dig bla bla bla...
... du får absolut inte tvätta grovtvätt så som mattor eller skor i maskinerna.

Oooops!!? Som tur var stod det överst "dessa regler gäller fr.o.m. nu" och jag hann faktiskt sätt på tvätten innan jag fick lappen :-)

Imorse när jag kom till jobbet (som vikarie på en skola) så var vi plötsligt tre vikarier på två klasser. Vi fick veta att eftersom klasserna kunde vara rätt stökiga så behövde vi vara en extra som resurs. Jag kom först och valde helt sonika en klass och ställde mina grejer och började läsa på vad vi skulle göra. Då kommer en av de andra vikarierna in och säger att "du kan väl gå över till den andra klassen då så är jag här". Jag tänkte att han blivit tillsagd av en ordinarie lärare att vi skulle göra så men nej, det hade han hittat på helt själv. Så det slutade med att han var ensam i en klass och jag och en afrikansk kille hade den andra klassen. Det gick bra och vi jobbade fint ihop så inte mig emot, men så började jag fundera på varför han ville ha klassen själv. Förmodligen ansåg han att han var bäst lämpad att ha en egen klass för att jag var tjej och den andra killen afrikan?!? Har retat mig på det hela dagen. Så i slutet av dagen så kommer städerskan in till oss och ber oss se till att barnen ställer upp sina stolar innan de går och sopar upp pappret som ligger på golvet (vi hade bild och klippte och klistrade- det var jättestökigt). Självklart, svarar jag, det ordnar vi! Då sa hon att den andre vikarien som var själv hade kommit fram till henne självmant och sagt till att det var väldigt stökigt och smutsigt i klassrummet. Att det inte var hans ansvar att barnen städade utan att det var hennes jobb. Vilken jäkla gubbe!! (typ 40 år med begynnande flint och finbyxor, seriöst!) 

Nu ska jag plugga.

Å just ja, köpte de här benvärmarna på Allum förut när jag väntade på bussen :-) Skönt att ha i vinter!

slagsmål

Jobbat på skolan idag, både i en F1:a och i en 4:a. Katastrof! Slagsmål i klassrummet, elever som stack... woho! Var riktigt skönt att komma tillbaka till F1:an och leka en stund :-)
Ska prata med deras lärare imorn, ska vara på skolan då med och ha en 5:a.

Såhär såg det förresten ut när tjejerna slog killarna i bowlingen i lördags :-)

      

Tjejerna är BÄST på bowling!

Sitter hemma med mamma nu. Hon har fått ont i ryggen så jag vet inte hur det blir med träningen ikväll, har ingen lust att gå själv...

I lördags var det förfest hos oss med go mat och sen bowling på Strike! Självklart vann tjejerna (tur det för jag är en sjukt dålig förorare). Kul var det!!

Kalmar slog IFK i lördags och jag var rätt förbannad, men hörde på Rivstart imorse (Tobias Hysén var med) att Alex gör comeback de sista matcherna nu. Jag jublar! Nu tar vi SM-guld!!!

Imorn och på onsdag ska jag jobba på skolan och kommer sluta sent båda dagarna och på torsdag är det skola och träning och sen är det fredag igen. Hjälp vad veckorna går fort!

Köpte en tröja till Jerry på Jack & Jones förut. De har öppnat en ny butik i Nordstan ihop med VeroModa. Hittade en del snyggt där, men jag måste verkligen försöka spara. Annars blir det inget Australien nästa höst och jag längtar ju redan!

Igår såg vi Män som hatar kvinnor med Anna och Magnus och måste faktiskt erkänna att den var riktigt bra... men med en del hemska scener...

Nu blir det en kopp (eller en stor mugg) te med mamma och sen är det dags att sticka iväg och träna *gäsp*

Ego girl

Varför är det så mycket roligare att skriva än att läsa?
Är det för att jag tycker att mina tankar är viktigare än andras?
Är jag så ego?
eller har jag bara en enormt tråkig kursbok (skulle tro det)


Hur hänger det ihop?
En bok om textbindning.

Den är ju till och med ful!

Anna Anka i Rivstart

haha Anna Anka var med på Rivstart imorse via telefon! Kolla Rivstarts hemsida och lyssna eller checka det här youtube-klippet :D

http://www.youtube.com/watch?v=x9zml-a5M6o

Bokmässa och Anka

Min favoritdag på året var-igår! BOKMÄSSAN woho!
Fast jag hittade inte så mycket i år... kan bero på att jag inte hade med mig så mycket pengar heller... de var slut :) men det är alltid kul att gå runt där med mamma ändå =)

Köpte bara 4 böcker:
Jonathan Swift- A modest proposal
Gustave Flaubert- Madame Bovary
John Kennedy Toole - Dumskallarnas sammansvärjning
Kerstin Boh-Berglund - Saltviken

samt en ögonskuffa från FACE Sthlm, vad den nu gjorde på bokmässan??
Såg Jan Guillou, Alexandra Pascalidou,  och Lasse Kronér, men annars var det rätt ont om kändisar. Säkert för att det bara var fackfolk där.

Läste precis gårdagens Aftonbladet. Där står det om att Anna Anka kommit till Sverige. Hon är besviken på att hon inte fick brosk i sin kyckling. Varför? Jo, för att hajar är det enda djur som inte kan få cancer och hela deras skelett är uppbyggt av brosk, så hon tror att om hon knaprar i sig en massa brosk så kommer inte hon heller få cancer.... det är ingen smart tjej vi har här inte!!! :D

Idag ska det pluggas! Måste! Två veckor kvar till tentan och jag har inte öppnat böckerna än. (Eller ens skaffat alla).

Ikväll är det After Work på Excet med Jerry, Malin, Malin, Martin, Anti m.fl. och imorn är det bowling med Jill, Patrick, Martin och Malin =)

gamla bilder... :)

Eftersom inte Jill kände igen mig på det förra kortet så slänger jag ut lite fler. Är jag mig lik? =)

                    

och så, det bästa hahaha snacka om nyblonderad!


Fotbollskväll här

Gick på konstmuseét i två timmar igår. Blev guidad av Jill som jobbar som vakt där ibland. Det var kul att gå där och kika en stund, men fattar inte hur hon orkar gå där en hel dag... bara gå runt runt runt! Galet. Eller hur hon vågar gå runt och släcka med tavlor som spökar och golv som knarrar... spooky!

Nu kommer snart mamma förbi på en kopp te. Ska försöka slänga ihop en kaka med innan och dammsuga. Tempo Semlan!

Ikväll är det fotbollskväll här. Örebro-IFK. Jessica kommer och kanske några av Jerrys vänner. Kom den som vill!
Vi måste vinna!! Mot SM-guld!

Puss hej =)

Studentmössan

Jag är en idiot!

Har låst in mina nycklar på vinden (alla nycklar. hem, till mor o far, jobbet osv.) Där ligger de, tillsammans med nycklarna in i vindsförrådet. De enda nycklarna dit. Timingen är perfekt. Fredag eftermiddag. Så hela helgen har krånglats till och nu håller jag tummarna för att Jerry får med sig en bultsax från jobbet...

Kom hem till mamma förut och det var... låst! Satt på trappan närmare en timme och begrundade mitt liv innan jag kom på att leta efter mamma hos grannen- där hon hittades =)

Sitter hemma i gamla flickrummet nu och lyssnar på nya Winnerbäckskivan. Den låter nästan lite likt Kent... mycket mer elgitarr än vanligt... vilket får det att kännas som förr i tiden.
La mig på soffan och läste i studentmössan som fortfarande ligger framme, sex år senare. Sex år! Tiden springer för fort fram... (och jag är tydligen inte bra på att städa undan heller)

Tänk alla man skulle hålla kontakt med, alla man kände så väl som bara försvann.

Men vissa finns kvar. Kanske inte de jag trodde då, men det är de bästa, såklart.
"Dig kommer jag sakna mest av alla. Du är underbar. Lycka till med allt så ses vi. Love you. Puss Marie"
"Hej Emelie! Om du inte funnits hade jag inte varit här nu. Jag kommer aldrig glömma dig. Puss och kram Aurora"
"Så söt och glad! Lycka till! Puss Jessica"
"Snowy E, vad ska jag göra utan dig? Du är bäst! (Ser dig vid bestsellerdisken)" Maritzabel

Sen finns det ju vissa man bara skrattar åt =)
"Min idol, ät ej kol, det är inte bra, man blir inte gla. Acke."

och vissa man trodde skulle finnas kvar längre
"Mymy gillar Emelie :) Jonas"

Men, vafan, jag har världens bästa vänner! =)

Du min vän i livet
Se hur kvällen brinner opp
En enda sak är givet
Vi är två hjärtan
i samma kropp

Du min vän i livet
Se hur sommaren blir höst
En enda sak är givet
Du bär min luft
i ditt bröst

- Lasse, vem annars =)

undrar var alla bilder från studenten tagit vägen? säkert åkt ut med nån gamal dator... hittade den här ändå, den låg kvar på efterfesten av alla ställen haha. inte studenten direkt (utan en fest i tyskland), men väl samma klänning som då! =)


IFK-Hammarby 2-0

Såg IFK spöa Bajen förut idag. Lovely! Hoppas bara inte Hysén blev allvarligt skadad...

Nu ser vi på ett bandat Man U - Man City. Jerrys krav för att vi skulle gå på matchen. Så står det en gubbe brevid oss på matchen med hörlurar och ropar ut lite matchresultat då och då. Inget vi störde oss på... förrän han plötsligt hojtar: Manchester United vann med 4-3 i sjätte övertidsminuten!!!
Jag och Jessica tittar på Jerry som såg ut som om han ville sjunka genom jorden. Oj vad vi skrattade!! Men stackars älskling som inte ville veta vad det blev... tur att united vann i alla fall! Annars hade han nog klippt till gubben :)

http://www.youtube.com/watch?v=gatFN7ntpgM 

Joel Alme - Snart skiner poseidon; vackraste låten som finns! Börjar lipa varje gång de spelar den och änglarna kommer in :)


ett glas med fina flickor

Hallå eller!

Var ute med Marie och Maritzabel igår som sagt. Vi hade riktigt trevligt! Ett glas på Linnéterassen först och sen vidare till Vasastan. Självklart kom det fler kompisar till Marie och lite senare dök även Jerry upp i stan. Kvällen blev kanske lite sen för min smak (hade varit skönt att komma upp lite tidigare idag) men det var en bra kväll ändå. =)

           

Freeport

Jerry ska ut och åka båt och festa ikväll och jag får inte följa med!! =/ Har varit skitsur för det hela dagen- mest för att alla mina kompisar är upptagna. Jag tänker bara inte sitta hemma och vänta! Men nu har jag pratat med Marie och Maritza så vi ska ta en öl på stan. Jag är helnöjd och kan till och med sträcka mig till att hoppas att även killarna får en kul kväll haha :) (även om jag bra gärna hade följt med och åkt båt)

Halmstad leder över Helsingborg med 2-0... bra för tabellen men det sabbar mitt tips! hmm.

Igår var jag och Therese på Freeport. Köpte en träningströja, ett duschdraperi, ljuslyktor och sånt smått och gott, en stor grå kofta och en lila skjortklänning från 365 sunshine. Therese köpte en jättefin röd Bondelid-kofta. Jag hittade min drömkappa! Den var helt perfekt! men fanns bara i small. Irriterande! Så nu funderar jag på om jag kan hitta den nån annanstans? Kikade på Åhléns idag men såg den inte, hittade inte ens märket (saint tropez) men har för mig att det brukar finnas där!?

Nej, nu ska jag in i duschen och fixa iordning mig =)

imorn är det fotboll; IFK-Hammarby kl 15.00 för den som vill följa med! =)


stafettskrivning

Jag fick låna bilen! Söta Jerry <3
Så nu ska jag och Therese snart till freeport.

Först ska jag bara börja skriva en insändare (skolarbete) och maila över till Lisa som får fortsätta. Det var mycket roligare med stafettskrivning i skolan när det inte behövde handla om något särskilt och inte hade några krav på sig att bli bra...

Mina elever kommer få stafettskriva så det susar om det :)

Gympa till storbild

Igår såg Jerry, mamma och jag Harry Potter på Lerums lilla biograf. Det var bara vi där! Vilket kan ha både för och nackdelar märkte jag...  insåg snart att det betydde att mamma tyckte att hon kunde kommentera filmen, eftersom hon inte störde nån ändå. Förutom mig... :)

Kom hem från gympan precis. Det var specialpass idag med invigning av en ny lokal. Det var mingel och snacks och ballonger och dricka. Passet gick ut på att man skulle gympa efter en storbildsskärm istället för efter en ledare. Det skulle vara ett medelpass och eftersom jag precis börjat träna tog jag det väldigt lugnt och väntade på att det skulle komma igång och bli riktigt jobbigt- men det kom aldrig! Så det var inte så farligt =)

Det jobbigaste på gympan var nog att min kompis brors tjej var där och jag hela tiden kände att jag inte fick ta i för mycket i fall det skulle bli jobbigare. Man måste ju helt enkelt orka lika mycket! (åå vad töntigt!) i vanliga fall är det ju bara en massa tanter där :)
Imorgon ska jag och Therese till Freeport- jag behöver snyggare träningskläder! Till och med mammas är bättre så jag har använt hennes ett tag nu, men jag är rädd att hon börjar tröttna på det... :)

Ska försöka hitta en snygg hörtkappa imorn med. En grå... wish me luck!
Fast, för vilka pengar? Skulle betala i en affär förut och hade inte tillräckligt med pengar på kortet så jag fick låna Malins. Pinsamt!? Tur att hon var med...

Nu- idol!

Jerry är på hockey med sina killkompisar och har grabbkväll. Jag är inte alls avundsjuk... *morr*

Ranelid i nyhetsmorgon

Skar upp en sallad precis till lunch och när jag skulle slänga lite melonskal så skar jag mig en en konservburk som redan låg i papperskorgen. MITT I HANDEN. Hur i hela friden plåstrar jag om det? Plåstret kommer ju lossna hela tiden. Får ta med ett helt paket till skolan haha. Såret är jättelitet, men slutar inte blöda.

Idag är det skola 14-16. Vilken idiotisk tid! Men gött med sovmorgon :)
Funderar på att åka in snart och gå på stan först. Måste bara dammsuga innan. Tappade ut en massa jord på köksgolvet igår när jag planterade om en blomma.

Ikväll ska Jerry, mamma och jag på bio i Lerum och se Harry Potter. Äntligen!



Nu är Björn Ranelid med i nyhetsmorgon. Han har skrivit en bok där han ger läsaren det vackraste språket. Fast sen säger han att inget språk är vackrare än andra?
Så har de en tävling där Ranelid sitter i juryn där elever ska hitta på egna aforismer. Bara tjejer är med i publiken och läser upp sina aforismer (för det är de som skriver mest säger läraren). Så säger Maud typ

"Ja, tjejer är ju de som skriver mest och ändå har jag bara manliga författare med i programmet idag, det är ju intressant".

Ska vi tolka det som att det inte är hon som valt vilka som ska komma dit!?
Det är väl ganska typiskt att det alltid är män som ska synas mest, även om kvinnor är överrepresenterade. Åh, störande!



Så sitter Guillou med i programmet och dissar Ranelid! Ranelid har en gång skrivit en aforism som går "Du ska bära ditt barn som sista droppen vatten". Varpå Guillou säger:
-Det där stämmer ju inte. Den sista droppen vatten bär du inte, den dricker du upp! Du äter inte upp ditt barn.
Ranelid blir helt tyst och säger sen,
-Jamen du blir ju inte otörstig på en droppe vatten, varför ska du dricka den då?
-Varför ska du bära den istället?



Hahahaha, jag tycker Ranelid är nåågot töntig! =)


Björn Ranelid

Nu ska jag äta upp min sallad, dammsuga och dra in till stan!

Ciao!

Tvätt i all oändlighet

Tvätt, tvätt, tvätt! Har inte tvättat sen vi var i Grekland. Det är 5 stora påsar fulla med tvätt. Jag fick tvätta underkläder i handfatet i går för att ha något att ta på mig idag.

Jag MÅSTE bli bättre på att boka tvättid! Katastrof...

Ser reprisen av Djurgården-Malmö nu. Pinsamt när supportrar förstör så för sitt lag!
Det ska va som goa gubbar säger: aldrig hata bara älska!

Vädret är helt underbart och skulle så gärna vilja åka hem till Lerum och lägga mig på soffan på balkongen och sova i solen en stund... men så har jag ju denna jäkla tvätt! (och får helt och hållet skylla mig själv)

Ska beställa kursböcker på adlibris snart och kanske lite heminredning från HM home (katalogen kom igår)
men först- ner till tvättstugan :)

Ikväll blir det promenad i skogen med Malin B medan killarna springer. Mysigt =)



Såhär kan man hänga upp tvätt om man bor i Grekland. Varför kan inte jag det när torktumlaren krånglar??

Scones to die for

Såg precis "Under Toscanas sol". Underbar! Myspys på hög nivå! Vill också ha ett hus i Toscana... jag vill ha hus lite överallt i världen... håhåjaja, det är väl bara att se till att bli rik först :)

Åt världens godaste scones hos Malin och Andreas idag. Det var mögelost och valnötter i och marmelad och bieost på. Så sjukt gott!

Igår var det klassfest ute på landet i Lucys sommarstuga. Så mysigt! Hon hade ordnat med underbara sallader och så grillade vi och drack vin. Vi blev inte så många som vi hoppats på, men vi som var där hade en härlig kväll! Tack vännen!
Hennes sommarstuga är to die for. Röd med vita knutar och allt en sommarstuga ska ha!

Grankrattning och kantklippning idag hos mormor och en snabb-promenad med Malin efter en brunch som vi kom (bara några) timmar för sent till. Brunch vid 17 är kanske inte allt för vanligt, men kräver sin uppskattning! Ljuvligt gott!

Sov sött!


it's a beautiful daaaay!

Haft en härlig dag på stan med Jill!
Hjälp vad hon shoppade, men vad roligt!
Så underbart väder det var med. Satt länge på en uteservering och njöt :)

Har varit och tränat med mamma nu. Är helt slut, men det är skönt =)

Min lärare är sjuk så jag är ledig imorn, eller, ledig från skolan rättare sagt. Ska jobba hela dagen i Saluhallen istället. Pust, stön och stånk! Har ingen lust... är alldeles för mycket att göra på fredagar och jag kommer missa det fina vädret! =/

Hittade den här väskan i stan... men kan inte bestämma mig! Svårt... är den kanske lite för stor? kan en väska vara för stor? Hmm... skulle vilja hitta en snygg kappa med, men var?? Vilka problem jag har! Ganska angenäma trots allt :)


Garderobsrensning

Rensade garderoben igår. VIDRIGT!! mängder med kläder jag inte kommer i längre.
Såå... jag gav kläderna till östhjälpen (en hel svart sopsäck full), förutom några par jeans som jag helt enkelt ska i igen, och när jag klarat det är jag värd att köpa nya! =)

Idag blev det duktigt stressigt. Skulle jobba efter skolan men hade inte koll på när eller var bussarna gick så jag blev en ½ timme sen till jobbet. Det var riktigt kul att jobba idag ändå. Sköna barn och roliga kollegor!

Hann bara vara hemma en halvtimme innan det började droppa in folk. Vi blev ett gäng som kollade på Sverige-Malta. Vilken jäkla tur att vi vann! Underbara Marcus Berg... Men så synd att inte Hysén satte sin chans! Hade varit skönt om han kunde peta in lite mål och bli ordinarie i landslaget, det är han värd! Han betyder hur mycket som helst för IFK nu i guldstriden. Hoppas, hoppas, hoppas att han är kvar hos oss nästa år med!!

Nu är mitt hjärta och tränar innebandy. 21-22.30 vad är det för tid!? Tråkigt att vara ensam hemma så sent varje onsdag...

Malin, Malin och jag ska försöka hitta ett korplag i innebandy vi med. Men var hittar man det?? Hade varit riktigt. riktigt roligt!

Imorn efter skolan ska jag och Jill göra stan och sen ska jag träna med mor min i Lerum kl 18. Funderar på att passa på att köpa nya träningskläder i stan imorn, blir kanske lite roligare att komma igång igen då!?

Danmark-Albanien= OJ! men bra. Danmark 18p, Sverige 15p. Kanske kan gå vägen trots allt!?

"Om lyckan dig beskärt en vän
vet att rätt värdera den
och du ska säkert märka
att lyckan går igen"

-Birgit Th Sparre

Triwa-klocka & Gårdarna runt sjön

I söndags var jag och min älskling på världens underbaraste utflykt.
Vi åkte till Ulricehamn och besökte gårdarna runt sjön! Det är en serie böcker av Birgit Th Sparre som utspelar sig där och det är det mest romantiska man kan tänka sig. Vi var på slottsguide i Torpa stenhus (Heljö slott) och fick höra spökhistorier och titta på fängelsehålor. Vi drack te på Hofsnäs (Lindö) och jag fick äntligen se mitt älskade Stjärnö! Hela dagen var perfekt.



Jag på trappan till Hofsnäs. Nedanför en lång gräsmatta ligger sjön Åsunden.


Jag leker slottsfru i Torpa stenhus

När vi var klara med slott och herrgårdar åkte vi vidare till Gällstad som ligger i närheten. Jag köpte en rosa Svea tröja i en fabriksbutik och en grå munktröja på lager 157. Tyvärr hade vi bara lite mer än en timma på oss, annars hade jag handlat mer vill jag lova :)

På lager 157's hemsida har de den senaste veckan sålt ut Triwa klockor för 250:-. I andra butiker kostar de minst 1000:- så jag såg fram emot att kunna köpa en där. Tyvärr var de redan slut! (Jag hade kollat på hemsidan dagen innan från jobbet och då fanns de kvar). Tjejen i kassan sa till mig att skynda mig hem för att beställa från hemsidan eftersom de gick åt jättefort. När jag kom hem var de slut! Jag var så otroligt arg på mig själv för att jag inte beställt tidigare!

Nu gick jag in på hemsidan igen och... där fanns de igen! Fast bara i en färg; orange. Jag beställde en på momangen (tillsammans med en grå koola anna kjol för 200:-) är jag gjort min beställning stod det åter på hemsidan att de var slut. Håller nu tumamrna för att det var så att jag knep den sista (kanske hade blivit tillbaka skickad eftersom de bara hade en?) så att jag inte missade den och får en lapp om att varan tyvärr är slut. Jag är smått nervös och hoppas att varorna kommer fort!


Hade hellre haft en annan färg (vit och rosa eller lila och guld) men man kan inte få allt!

Nu ska jag gå igenom min garderob och slänga kläder. Har lovat Jerry. Vi behöver mer plats! =)


Koola Anna kjolen jag beställde

Modell för en dag

Har varit på modelhouse med malin idag och lekt modeller :)
Det var hur kul som helst! Sminket blev kanon och fotografen var trevlig.
Fick en rejäl chock efteråt tyvärr. 500:- för en bild! Helt otroligt. Sen fick du 5 för 1300:-, 10 för 1700:- och alla för 3000:- Alldeles för mycket pengar för några kort.
Jag köpte en bild i alla fall. Malin tog ingen fast hon blev supersnygg.

Så, here goes. Snyggare är så här blir jag inte :)



duktig!

Duktiga 24 timmar har det varit!

Tog jag tåget hem till Lerum och gick på gympa med mamma efter skolan igår.
Vilken pers!!! Herrejävlar vilken träningsvärk jag börjar få... Kunde ju inte lägga av när mamma höll på så det var bara att bita i haha. =)

Jag har det varit skola. Sen blev det en lång promenad i Partille för att hämta upp böcker på biblioteket och hämta upp kort som kommit till OKQ8. Jag köpte INTE en påse jord på blomsterlandet. Det var helt enkelt för mycket att bära. Så nu ska det läggas jobb på att få jerry att köra dit istället alt. låna ut bilen :)

Dagen har därefter spenderats på att städa lägneheten och ominstallera datorn. Köpte en extern hårddisk igår och la över alla kort och musik på så att jag kan få en ny fräsch dator. Den har blivit väldigt mycket snabbare vill jag lova! Tyvärr är det något som jobbar sig och gör så att jag inte kan installera Explorer 8. Så nu kör jag med Firefox. Man måste pröva nytt ibland med antar jag, även om jag inte riktigt gillar gränssnittet eller layouten. Kommer nog komma på en massa program efter hand med som jag saknar. T.ex. Spotify och E-legitimation insåg jag precis. Så när jag installerat det blir det klippa och klistra med korten i albumet. Roligt!

Ikväll bär det av till svärföräldrarna för räkor och gott. Imorn är jobb jobb jobb och så myskväll hos min Malin <3

Puss &


Lovely Greece

Hemma igen efter en UNDERBAR vecka i Grekland!

Längtar redan utomlands igen...

Så vackert! Så varmt! Så god mat! Så härliga människor!

Som Louise säger, se den här hösten och vintern som ett pitstop för att spara pengar inför nästa resa.
Det här pitstopet ska bestå av mycket tända ljus, många biobesök och många myskvällar. (+en hel del plugg)

Ikväll såg vi nya Beck filmen, Jerry, Malin, Andreas, Martin och jag. Mycket Gunvald -och jag är ett fan. :)

Imorgon träna med mamma, jobba i helgen och på måndag ska jag och Malin leka modeller. Kanske kommer upp en bild här om de blir bra :-) NU! Finalen i "so you think you can dance".


paradise beach. skyhöga släta klippor gör att man bara kan komma dit med båt.


the woodpeckers mysiga hörna :)





jetset liv!



RSS 2.0